Naš tim

Sašo

Menadžer projekata na slovenačkom, nemačkom i austrijskom tržištu. Diplomirao je nemački jezik i prevodilac je s prirodnim darom za jezike. Vodi brigu o organizaciji projekata i njihove uspešne realizacije na slovenačkom i nemačkom tržištu.

Slavo

Koordinator prodaje i menadžer za klijente na slovačkom i italijanskom tržištu. Izvorni govornik slovačkog jezika sa izuzetnim poznavanjem italijanskog jezika, koje je stekao tokom svoje dvojezične studije u Slovačkoj i Italiji. Prijatno poslovno ćaskanje je zagarantovano!

Katarina

Voditeljica ureda i menadžer projekata na slovenačkom i slovačkom tržištu i prevodilac za jezičnu kombinaciju slovenački-slovački. Nakon uspešnog učenja slovenačkog jezika, počela je raditi kao prevodilac u Sloveniji. Sada je ona neizostavan deo tima K&J Translations.

Wojciech

Menadžer projekata na poljskom i slovačkom tržištu. Izvorni govornik poljskog jezika, koji je diplomirao slovački jezik. Entuzijasta za jezike, koji pronađe odgovor na svako jezičko pitanje. Voljan je da se nosi sa svim izazovima u prevodu.

Jože

Šef finansija i marketinga. Mašinski inženjer, koji je strast pronašao u marketingu i ekonomiji. Vodi računa o oglašavanju, poboljšanjima na mreži, ugovorima i finansijama kompanije. Stalno je u kontaktu sa računovodstvom i obožava brojeve i programe svih vrsta.

Besplatna
cena